Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ звездите в Къщата ще дадат своите следващи номинации

Съквартирантите отново ще трябва да се изправят пред дилемата кои да бъдат следващите номинирани. Това ще стане тази вечер, точно в 20:00 часа по Нова ТВ. Дори и със съпътстващи конфликти, за групата в Къщата изборът става все по-труден. Въпреки това в днешното лайв издание на VIP Brother 2013, всеки един от участниците отново ще трябва да даде своите номинации.

 

Тази вечер гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат изгоненият в понеделник Съквартирант Павел Чернев, водещата на Времето по Нова ТВ Десислава Банова, режисьорът Андрей Слабаков и певицата Камелия Воче. Те ще дискутират събитията в Къщата от страна на участниците, както и на хората извън нея.

 

Седмичната номинационна игра, подготвена от BIG Brother, ще бъде „под високо напрежение“. В ролята на капитани на двата отбора ще влязат противопоставилите се един на друг от началото на VIP Brother 2013 Мишо Шамара и Пламен. В отбора на Мишо ще влязат Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще избере Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка.

 

Всеки отбор ще бъде разделен  на  две групи, състоящи се от трима участници. Те ще трябва да покажат колко всъщност държат на останалите Съквартиранти, като ги опазят от съприкосновение с електрически жици – част от номинационната игра. При повече от три грешки за 30 секунди, някои от участниците ще понасят електрическо наказание. Дали Съквартирантите ще се справят ловко и бързо, причинявайки по-малко болка на съотборниците си, ще стане ясно тази вечер в лайв изданието на VIP Brother 2013 от 20:00 часа по Нова ТВ.

 

След трудна седмица с много лишения, Съквартирантите с нетърпение очакват новото разпределение на седмичния бюджет. Дали звездите отново ще получат меню от ориз, боб и картофи или BIG Brother ще сключи сделка с Ваня, Тервел и Стойко?

 

Кой отбор ще се справи по-хладнокръвно и кой ще заеме ролята на Глава на Къщата? Кои ще бъдат новите номинирани Съквартиранти – всичко това, тази вечер от 20:00 във VIP Brother 2013 по Нова ТВ. 

 

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg.

 

Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през деня в Nova Play.