Причината е, че жертвата и приятелят му се вмъкнали непоканени в снимка

Американският рапър Крис Браун е задържан от полицията за сбиване с мъж пред хотел във Вашингтон, разположен недалеч от Белия дом.

 

По информация на списание ТМЗ, към 4:30 сутринта Браун е влязъл в спор с мъж, след което го е ударил в лицето. Властите твърдят, че мъжът не е отвърнал. Жертвата споделя пред списанието, че се е разхождал в лобито на хотела, когато видял, че две жени ще се снимат с Крис Браун. Като големи фенове на певеца, той и приятелят му се вмъкнали непоканени в снимката.

 

Браун откачил и ударил единия в лицето, чупейки носа му. Той е постъпил в болница и дори може да му се наложи операция. Властите допълват картината с репликата, която Браун използвал преди да нанесе удара - „не си падам по гейски изпълнения, падам си по бокса.“ 

 

Говорители от страна на Браун обаче имат друга версия на случилото се. Жертвата се е опитвала да се вмъкне в автобуса на певеца, който е предотвратил престъплението. 

 

Крис не е бил под влияние на опиати. Независимо от всичко, той и бодигардът му остават в ареста до явяването им пред съдия по-късно днес. Жертвата вече е повдигнал обвинение и е наел адвокат.