Тя коментира и хорското недоволство, изразяващо се в протести срещу правителството

„Ние сме много спонтанни и истински в реакцията си. Именно заради това и четиримата сме интересни като съчетание. Заки, Любо, Саня и аз имаме своите характери и професионално самочевствие. И имаме свободата да изразяваме мислите си абсолютно категорично и спонтанно. Смятам, че така окуражаваме убедително участниците в X Factor и нямам търпение да видя кой ще спечели любовта на зрителите”.


Това заяви за „Събуди се” певицата Мария Илиева, която е един от съдиите в музикалното шоу X Factor. Тя коментира и недоволството на хората, което се изразява в протести срещу правителството.


„Негодуванието на хората, което се е събирало твърде много време, сега вече даде своето изражение. Не зная до колко тази генерирана ненавост е насочена конкретно към настоящето правителство. По-скоро това е едно негодувание, което избухна, понеже е натрупано през целия този преход. Но когато не си съгласен с нещо, трябва да имаш алтернатива”, коментира още тя.
Според нея, когато човек получи свободата си, трябва да знае какво да прави с нея, защото „ако не знаеш, провалът е още по-голям”.


Целия разговор гледайте във видеото.