В списъка попадат Никола Саркози и Сесилия, Мел Гибсън, Том Круз и Кейти Холмс, Моника Белучи и Венсан Касел

„Предбрачните договори са като прощелните завещания. Понякога е добре да ги има, но същевременно не е добре да предизвикваш съдбата”, обяви в студиото на „Здравей, България” Гергана Малкоданска. Тя заедно с Павел Владимиров и водещата на прогнозата на времето Деси Банова представиха едни от най-скъпите звездни разводи.


Първият интересен развод е този на руснака Димитрий Риболовлев. Бившата съпруа на олигарха прибра 4,5 млрд. долара след близо 6-годишно дело в съда и 23-годишен брак.

 

Рупърт Мърдок пък след 32-годишен брак и три деца от съпругата си, се развежда като това му струва 1,7 милиарда. 20 дни след развода си той сключва нов брак с 38 години по-млада жена от него. Бившата му съпруга също започва нова връзка около два месеца след официалната раздяла.

 

В списъка с разводите на известните хора попадат още Никола Саркози и Сесилия, Мел Гибсън, Том Круз и Кейти Холмс, Моника Белучи и Венсан Касел.


По време на разговора Деси Банова разкри, че извън телевизията се занимава с организиране на сватби, но тя самата не е сключила брак с мъжа си.


Целия разговор гледайте във видеото.