Заради срещата периметърът около стадиона ще бъде затворен за коли, пускат още 200 билета в продажба

Реал Мадрид и Лудогорец се срещат тази вечер на Националния стадион "Васил Левски” в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Заради срещата периметърът около стадиона ще бъде затворен за коли. Ще бъде променен и маршрутът на някои автобуси. 

Още по темата

 

200 фенове посрещнаха вчера Реал Мадрид на Летище София. Два етажа са отцепени в хотела, в който са настанени футболистите. Целият персонал дори е подписал декларация, че няма да изнасят никаква информация, свързана с гостите. 

 

Националният стадион е напълно готов да посрещне двата отбора. Спазени са всички изисквания на УЕФА. Президентът Флорентино Перес трябва да дойте с частния си самолет. 

 

В някои агенции излезе информация, че Перес няма да гледа двубоя на живо. На други места пише, че ще бъде във ВИП ложата до Кирил Домусчиев. Това ще стане ясно тази вечер.

 

Шотландски съдии ще ръководят мача. Предстои да видим какво ще се случи в един от най-големите мачове за родния клубен футбол.

 

Още 200 пакетни билета се пускат в продажба, които освен за двубоя тази вечер са и за всички домакински мачове на Лудогорец в Шампионска лига.