Big Brother провокира съквартирантите с открити номинации

С наближаването на финала и без това силните емоции в Образцовия дом достигат до точка на кипене. Според съквартирантите животът в Къщата не е същият след влизането на Людмила, а причината са непрестанните провокации на Захажаева към тях. След Воче и Кали идва ред на Тачо да се сблъска с руското чудо. 

 

Многобройните спорове между двамата, без явен победител, ще накарат Тачо да преосмисли тактиката си. Той решава да действа в типичния за него стил и да отмъсти за съквартирантите си. Какъв номер спретва на Вулеви и какви са последствията от него, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова.

 

В поредната номинационна игра звездните участници отново са разделени на два отбора, а капитани са Уош МС и Иво Аръков. Щафетната и забавна игра ще завърже очите на съквартирантите, ще ги върти, докато не им се завие свят и ще ги пусне по трасе, което трябва да преминат възможно най-бързо. Капитанът на спечелилия отбор получава имунитет и правото да спаси двама съквартиранти от номинации, а капитанът на загубилия автоматично отива да се бори за зрителско одобрение.

 

Big Brother отново ще провокира съквартирантите и ще подложи егото им на изпитание, като им позволи да гледат номинациите. Какви ще бъдат реакциите им, предстои да разберем тази вечер.

 

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.