Адвокатът му Лъчезар Таков заяви, че е недопустимо любовния живот на Колев да излиза на показ

 

Секс афера засекрети мярката за неотклонение на арестуваните на ГКПП "Лесово" митничари. Заради личния живот на митничарите, никой няма да чуе какви доказателства са събрани по делото.

 

Макар по презумпция да са опозиция, днес адвокати и прокурори бяха в пълен синхрон. И двете страни поискаха журналистите да бъдат изведени от залата, а делото да се гледа при закрити врата, защото в СРС-тата имало данни за интимния живот на шефа на КПП "Лесово" Димитър Колев.

 

Адвокатът му Лъчезар Таков заяви, че е недопустимо любовния живот на Колев да излиза на показ. Прокурорите и съдиите се съгласиха. Така медиите няма да чуят доказателствата за събираните от митничарите подкупи, няма да чуят и мотивите, с които съдът ще ги остави в ареста или ще ги пусне с по-леки мерки.

 

Митничарите бяха задържани и обвинени за участие в организирана престъпна група за събиране на подкупи от шофьори. Според събраните до момента доказателства групата е работела поне от април 2014-та година. като ръководител на престъпната организация е посочен шефът на граничния пункт - Димитър Колев, а началниците на смени за участници.

 

Специализираната прокуратура ще поиска постоянно задържане и на петимата митничари. Други двама задържани са пуснати под гаранция.