Дженифър Лорънс заложи на тоалет в бяло, заради който я оприличиха на ангел

В Лондон се състоя световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I". Звездата на поредицата – 24-годишната Дженифър Лорънс, беше заложила на тоалет в бяло, заради който мнозина я оприличиха на ангел. 

 

"Приключението на Катнис Евърдийн продължава. Естествено е историята да е по-мрачна, тъй като вече не опира до избора на участници в игри, а до истинска война. Смятам, че децата ще откликнат като зрели хора, както правеха досега", сподели актрисата. 

 

Холивудската звезда Джулиан Мур, която дебютира като нов персонаж в третия филм от "Игрите на глада", описа Дженифър Лорънс като "много талантлива актриса". Мур сподели също, че за нея е било удоволствие да работи с Лорънс, както и че чете заедно с дъщеря си "невероятните" книги на Сюзан Колинс, по които е заснета филмовата поредица. 

 

По червения килим за премиерната прожекция преминаха също актьорите Джош Хъчърсън и Лиъм Хемсуърт. Австралиецът Хемсуърт сподели, че Дженифър Лорънс е причината в момента той да е по-щастлив от всякога, защото именно тя му е помогнала много да преодолее разваления си миналата година годеж с певицата и актриса Майли Сайръс. 

 

Елизабет Банкс, която в поредицата играе Ефи Тринкет, също не спести похвалите си за Лорънс, споделяйки, че тя е "забавна млада жена" и е удоволствие да се работи с нея. 

 

На световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I" присъстваха също британският актьор Сам Клафлин, който сподели, че се радва, че прожекцията се е състояла в родния му град, актьорите Доналд Съдърланд, Стенли Тучи, Джена Малоун, Джефри Райт и режисьорът Франсис Лорънс. 

 

Филмът "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I" излиза на екран на 21 ноември.