Гигантът за бельо правил тайна фотосесия за представянето на модата в банските костюми за 2015 г. в Пуерто Рико

Според слухове фирмата за бельо "Вктория`с сикрет" прави тайна фотосесия за представянето на модата в банските костюми за 2015 г. в Пуерто Рико, съобщи в. "Дейли Мейл", цитиран от БГНЕС.

 

Според информация гигантът за бельо вече бил резервирал 428 хотелски стаи за събитието на няколко места в източната и североизточната част на Пуерто Рико. Министърът на икономиката и търговското развитие на острова Алберто Бако заяви в информация за медиите, че модното шоу на ангелите от "Виктория`с сикрет" ще бъде излъчвано по телевизиите на 190 държави и ще достигне поне до 120 млн. зрители. 

 

"Това е уникална възможност за международен маркетинг на Пуерто Рико както за да се рекламира като туристическа дестинация, така и като място за производство и бизнес с международно значение", допълва Бако.

 

Въпреки че тепърва детайли по шоуто се очакват от самата компания "Виктория`с сикрет", тя вече наруши матрицата и тази година премести в Лондон традиционно провежданото си в Ню Йорк шоу. Така че и банските костюми върху изящните тела на ангелите манекенки може да се появят пред очите на света в Пуерто Рико. Програмата ще бъде излъчвана по Си Би Ес и други световни телевизионни мрежи.

 

По-рано през декември "Виктория`с сикрет" направи годишното си шоу на секси бельо в Лондон.