Роклите ѝ си спечелиха почитатели

От две години дизайнерката Невена Николова живее в Лондон. Роклите ѝ си спечелиха почитатели – все повече известни дами от шоубизнеса и светски личности в британската столица са снимани в Nevena London. Невена е за кратко в София и даде специално интервю за списание "Ева”

 

Няколко дни преди това всекидневникът „Дейли Мейл“ публикува снимка от благотворително събитие в британската столица с брата на Кейт Мидълтън – Джеймс, и приятелката му Дона Еър. Мис Еър е облечена в Nevena London – публикациите в пресата определят светлосинята дантелена рокля като „изключително изискана“ или просто „изключителна“. 

 

Това не е първият медиен пробив на дизайнерката, която от две години работи в лондонския квартал „Найтсбридж”, известен с богатството на жителите си и космическите цени на имотите. През май 2013 известната модна журналистка Лиса Армстронг пише обширен материал за Невена в "Дейли Телеграф". Разказва за предисторията ѝ в София, за работата ѝ с дантелите Sophie Hallette, станали особено популярни в Обединеното кралство, след като сватбената рокля на Кейт Мидълтън беше апликирана с тях.

 

През април 2014 г. влиятелната модна журналистка Лусия ван дер Пост включва Невена в материала си "Кутюрие на деня“ в сп. "How To Spend" – притурката за луксозен живот на „Файнейншъл Таймс“. Също през 2014 г. три от актрисите от „Имението Даунтън“ се снимат в Nevena Lоndon редом с рокли на Vivienne Westwood, Armani, Dolce&Gabbana за сесия в сп. „YOU magazine”. Поводът е четвъртият сезон на популярния сериал. 

 

В началото на тази година на корица на специалното новогодишно издание на "Hello” дъщерята на шефа на Формула 1 – Тамара Екълстоун, подобаващо богата и известна, също е с рокля на Невена от дантела в цвят сметана с 3D ефекти.

 

Още за талантливата дизайнерка четете ТУК.