Официалното представяне на новия треньор на ЦСКА Любослав Пенев започва в 16:30 часа

Последните горещи новини около ЦСКА и всичко преди полуфиналния мач реванш за Купата на България между "Левски" и "Лудогорец" на стадион "Георги Аспарухов" ще може да научите в предаването "А група Токшоу", което днес ще се излъчи ексклузивно по Diema Sport и Gong.bg днес, 29 април, от 16:30 до 18 часа.

 

Официалното представяне на Любослав Пенев започва в 16:30 часа и ще може да чуете първите думи на новия треньор на ЦСКА в ефира на телевизията, както и на Gong.bg с директна връзка от "Армията". Пресконференцията на наставника можете да гледате ТУК!

 

Ще може да чуете и още много интересни мнения по темата ЦСКА от госта в студиото, както и от привържениците на отбора. Освен това ще може да разберете последните новини преди полуфиналния мач реванш от турнира за Купата на България между Левски и Лудогорец.

 

Веднага след изказването на Любо Пенев ще можете да видите на живо и тегленето на жребия за рефера на полуфиналния сблъсък между "Левски" и "Лудогорец" в турнира за Купата на България. Съдията ще бъде определен чрез жребий два часа преди началото на мача и ще бъде избран някой измежду Станислав Тодоров и Ивайло Стоянов.

 

Гледайте "А група Токшоу" по Diema Sport и Gong.bg, в сряда (29 април) от 16:30 часа. След това, от 18:45 часа, по Diema Sport и нашата платформа Gong Play ще можете да наблюдавате и самия мач между "Левски" и "Лудогорец".