Епизодът тази вечер разказва историята на младо семейство, което става жертва на постоянен тормоз

Два заплетени случая, свързани с тежки престъпления, очакват зрителите в последните два премиерни епизода на поредицата „Съдби на кръстопът: крими” днес и утре от 20.00 ч. по Нова.

 

Епизодът на криминалната поредица тази вечер разказва историята на младо семейство, което става жертва на постоянен тормоз и заплахи за живота от мистериозен непознат. Лиза и Филип Георгиеви живеят щастливо и спокойно със седемгодишния си син Георги в Бистрица, докато един ден домът им е обран.

 

Множество странни обстоятелства около обира озадачават както собствениците на къщата, така и полицията. Неизвестният извършител е оставил скъпи вещи, но пък е взел семейните албуми. Странните, страховити инциденти обаче тепърва започват, а Лиза и Филип заживяват в пълен ужас от неизвестното. Но когато в местен вестник е публикуван и некролог на Лиза, всички разбират, че това е директна заплаха за нейния живот и трябва да се вземат спешни мерки. Кой е мистериозният непознат, подложил на тормоз семейство Георгиеви? Какви са неговите мотиви? И ще успее ли полицията да го залови, преди тормозът да е взел фатални жертви? Отговорите на всички тези въпроси зрителите ще научат в шестия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

 

Не по-малко заплетен е случаят, който криминалната поредица ще представи утре. Полицията се отзовава на сигнал за битов скандал в жилището на семейство Пеневи в столичния квартал „Младост”. На място обаче полицаите попадат на кърваво местопрестъпление. В коридора на апартамента е открито тялото на 32-годишен мъж с прободна рана. Всички доказателства водят към заключението, че убиецът е собственичката на апартамента - Емилия Пенева. Жената обаче е в шок и не успява да даде адекватно обяснение за случилото се.

 

Емилия твърди, че дори не познава жертвата и става въпрос за обир, но се появяват все повече доказателства, че това не е истина. Децата на Емилия – Габриела и Светослав, са потресени от случилото се и се опитват да намерят много отговори. Съпругът на Емилия се отнася с изумително безразличие към тежката ситуация. Докато майка им е задържана в следствения арест, Габриела и Светослав тръгват по следите на престъплението и правят шокиращо разкритие. Какво е то, зрителите ще разберат в седмия премиерен епизод на поредицата „Съдби на кръстопът: крими” в петък вечер от 20.00 ч. по Нова.