Петзвездно кулинарно риалити, хитов сериал, новини в удобно за зрителите време и нов час на "Господарите"

Летният парад открива 5-звездното кулинарно шоу "Черешката на тортата”, което триумфално се завръща в ефира на Нова телевизия от 1 юни в 20.00 ч. Петият звезден сезон ще зарадва феновете си с нова доза кулинарни умения, гарнирани с добро настроение. 

 

Поп фолк певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей ще са първите участници в новия сезон на "Черешката на тортата". Специални мисии, множество изненади и неочаквани срещи очакват и участниците, и зрителите този сезон, а представянето на звездите ще бъде проследено и оценено от кулинарния виртуоз шеф Манчев, който отново е главно действащо лице и съветник в „Черешката на тортата”.
 

Хитовият сериал "Скорпион“, от създателите на „Бързи и яростни” и „Хавай 5-0”, ще започва точно час след това - в 21.00 ч. всяка делнична вечер. В премиерния епизод предстои неочаквана среща с Уолтър О’Брайън - човекът с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, който само на 13 години хаква компютърната система на НАСА. Но режисьорът на „Бързи и яростни“ Джъстин Лин веднага ни връща в настоящето, в което Уолтър и екип от гении чудаци са последната линия на защита срещу високотехнологичните заплахи на съвременната епоха. Бъг в компютърната система на летище Лос Анджелис, заплашващ приземяването на десетки самолети, е първата правителствена задача за „Скорпион". 

 

Специалното лятно издание на Новините на Нова отново стартира от 1 юни в 22.00 часа, за да отговори на изискванията на зрителите да получават най-важните новини в удобно за тях време. За втора поредна година Нова пуска специално лятно издание на Новините, а Ани Салич и Николай Дойнов всеки делничен ден ще представят най-важното от страната и света два пъти в телевизионния праймтайм - в 19.00 и в 22.00 часа.

 

Винаги в крак с актуалните тенденции и в унисон с календара "Господари на ефира” също пренарежда програмата си и от началото на юни ще е с нов начален час – 22.30 ч.