Актьорът има връзка с дъщерята на ексфинансов вицепрезидент на „Реал Мадрид”

Холивудската звезда Ричард Гиър има нова приятелка – два пъти по-младата от него испанска актриса Алехандра Силва, съобщава БТА.

 
Всъщност "новата" връзка на актьора не е толкова скорошна. Източници от близкото обкръжение на двойката разкриват, че 65-годишният Гиър и 32-годишната Силва са заедно от повече от година, но някак са успели да скрият връзката си от светлините на прожекторите.

 

Едва миналата седмица актьорите се появили публично заедно за първи път, преминавайки по червения килим на 61-вия филмов фестивал в Таормина, Сицилия. В началото на тази седмица двойката е забелязана да разпуска на сицилианското крайбрежие на Ачитреца. Актьорът и красивата блондинка не криели чувствата си, разменяйки целувки под слънчевите лъчи. 

 

Алехандра Силва е дъщеря на бизнесмена Игнасио Силва, бивш финансов вицепрезидент на футболния клуб "Реал Мадрид". Красавицата има син от връзката си с милиардерски наследник.

 

Ричард Гиър се раздели с втората си съпруга Кери Лоуъл през септември 2013 г. след продължил 11 години брак. От нея актьорът има 15-годишен син - Хоумър. 

 

Първият брак на Гиър, продължил между 1991 и 1995 г., е със супермодела Синди Крофорд.


Миналата година на холивудския актьор се приписваше връзка с водещата на кулинарно риалити Падма Лакшми, припомня изданието.