"Надявам се, че ще върнем старата слава на отбора", заяви собственикът и президент на клуба

Видео: БГНЕС

 

Футболен клуб „Локомотив София” даде първата си пресконференция, на която бе представен започващият от четвъртото ниво на футбола ни отбор.

 

В нея участваха собственикът и президент на клуба Иван Василев, вицепрезидентът Валентин Николов, изпълнителният директор Бойчо Величков, треньорът Антон Велков и председателят на ОСК „Локомотив София” Даме Стойков, пише БГНЕС.

 

"Ние на практика сме старият „Локомотив”, създаден през 1929 година. За да стигнем до учредяване на този клуб, ни трябваше много време и размисъл. Бях много обиден от това, което се случваше в „Локомотив” и в последните две години не съм ходил на мачове. Но на Голяма Богородица при мен дойдоха хора, които ме помолиха да помогна на клуба. Трябваше да запазим децата. Тук тренират 200 деца”, коментира Василев. 

 

„Сега ще акцентираме върху школата. Надявам се, че ще върнем старата слава на отбора. Няма да подведа хората, които разчитат на мен. Ще бъде много трудно, ще търся и още съмишленици, както и подкрепата на всички фенове. Тръгваме от първи коловоз, ще вървим стъпка по стъпка и ще видим докъде ще стигнем. Ще следвам този път. Съдебната регистрация излезе в петък", каза още Иван Василев.