116 кандидати влизат в битка с новото предизвикателство на тренировъчния лагер

Съдбовни решения, музикални битки и напрегнати ситуации ще предизвика появата на музикалните столове в X Factor в епизода в четвъртък от 21.00 ч. Тежкото предизвикателство за първи път ще бъде част от тренировъчния лагер на шоуто у нас, поставяйки пред изпитание както кандидатите за слава, така и съдийската четворка. Общо 400 участници вече получиха шанс да сбъднат мечтите си на кастинг, но само 116 от тях ще продължат към тренировъчния лагер, който ще бъде по-динамичен от всякога.  

 

За първи път в историята на шоуто Криско, Люси, Маги и Саня ще разберат кои са отборите им преди началото на лагера, изправяйки се пред най-голямата дилема за всеки ментор.  Всеки един от тях ще има тежката задача да избере шестима участници от своята категория, които да заемат столовете и да продължат напред към Къщите на съдиите. 

 

Запълването на шестте стола е едва началото на изпитанието. Появата на нов талант ще бъде потенциален риск за всеки един от участниците в отбора.  В случай че съдията реши да задържи нов кандидат, той ще трябва да отпрати един от вече настанилите се.  

 

Кой ще бъде първият ментор, който ще се изправи пред предизвикателството на музикалните столове? Кои ще бъдат първите шестима късметлии, които ще продължат напред в шоуто? Гледайте X Factor, четвъртък, от 21:00 ч. по НОВА.

 

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com