Трио Paradise напусна шоуто след музикален двубой с Александрина Макенджиева

Десет финалисти ще запеят някои от най-добрите филмови парчета следващата седмица. Как ще се справят с големите хитове на киното? Кои от тях ще успеят да пренесат емоцията на вечните ленти на сцената на шоуто ще разберем във вторник, 17 ноември, от 21.00 часа по Нова телевизия.

 

Трио Paradise напусна сцената след музикална надпревара с Александрина Макенджиева снощи. Въпреки всеобщите симпатии към положителното трио от Велинград, журито се обедини около твърдението, че групата е достигнала лимита на своите възможности в шоуто. За своето представяне трио Paradise избра една от култовите песни на ABBA – „Mamma Mia”, а Александрина Макенджиева реши да пренесе публиката в епохата на класическия джаз с „New York, New York”. 

 

"X Factor е нещо, което човек преживява веднъж в живота и ние никога няма да го забравим" – с тези думи Сонай изрази емоциите на тримата изпълнители и приятели, които са част от трио Paradise. 

 

Вечерта беше открита с внушително представяне на големите изпълнители от "Легендите", които придадоха допълнителен блясък на сцената на X Factor с ремикс на „Ледено момиче“. За усмивките в залата допринесе и колоритното изпълнение на "Най-щастливият ден" на "Контрол" от талантите в X Factor.