Невена Пейкова на сцената на X Factor със своя самостоятелен сингъл

Нощта на диското пристигна с много изненади и неочаквани превъплъщения.  

 

Кристиан Костов  откри концерта с песен на Бруно Марс, която показа нова страна от таланта на 15-годишния изпълнител. Стивън Ачикор предизвика усмивки сред публиката, връщайки я успешно в 90-те  с изпълнение на  Just another day.

 

„Не мога да скрия, че си един от любимците ми. Въпреки вокалните неточности, изпълнението ти беше чудесно!“ сподели Криско.

 

Атрактивно представяне на I will survive в комбинация с поп танц на Funky Monkeys поднесе Дарина. Въпреки коментара на журито, че диско музиката не е най-добрият стил за варненската дива, Дарина отбеляза, че истински се е забавлявала по време на своето представяне. Александрина Макенджиева отново спечели съдийската четворка с парчето Don’t go, получавайки и одобрението на своя ментор.

 

„Беше убийствена тази вечер! Обещавам ти да изпратя това, което изпя, на Алисън от Yazoo и ще видим какво ще каже тя“, сподели Маги.

 

За първи път проличалото затруднение на Вики с Hot Stuff на Дона Съмър предизвика полюсни мнения в журито, както и въпросът дали предизвикателствата трябва да бъдат толкова големи.

 

Момичетата от A.V.A  направиха още една стъпка напред в шоуто със своето диско превъплъщение, а Християна Лоизу накара One Way Ticket да прозвучи по-добре дори от оригинала. „Ти преподаваш уроци по пеене на тази сцена!“, не скри комплимента си към участничката от Кипър, възхитената Люси. Тончо, Тео, Вальо и Светльо завършиха вечерта с хореография на култовото парче YMCA , активизирайки не само танцовите си умения, но и всички финалисти, които се включиха в партито партито на X Factor.  

 

Утре вечер на сцената на X Factor ще се качи финалистката в трети сезон на шоуто – Невена Пейкова. Невена впечатли журито още с първата си поява на кастинг, заявявайки не само вокални данни, но и дух на боец, който завоюва сцената и публиката. В четвъртък Невена ще изпълни своя самостоятелен сингъл – „Избран“, минути преди финалистите да научат избора на публиката. 


Кои участници ще се изправят пред елиминации? Как ще приключи следващият музикален двубой? – ще разберете утре вечер от 21:00ч. по НОВА. 

   

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.