Нападателят на „армейците” получи приза за футболист на месец декември

 

Видео: БГНЕС

 

Футболистът на ЦСКА Преслав Йорданов заяви, че не би приел оферта от вечния съперник на „червените” – Левски, предаде БГНЕС. Днес нападателят на „армейците” получи приза за

Още по темата

футболист на месец декември в традиционната анкета на „Пресклуб България”.


„За първи път чувам за подобна оферта. Ако получа оферта от "Левски", вероятно не бих приел, защото в момента съм в ЦСКА и вие знаете за съперничеството между двата тима. Нямам оферти от други отбори. Лично на мен никой не ми се е обаждал”, заяви Йорданов.

 

Със силните си изяви с червената фланелка Йорданов спечели категорично анкетата, събирайки 13 гласа от общо гласувалите 25 спортни медии. Така за първи път наградата бе взета от играч, чийто отбор не играе в елита на родния футбол. Негови подгласници в гласуването станаха футболистите на Славия Ивайло Димитров и Дуде Догала.


„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Тази награда наистина значи много и се надявам в бъдеще да има още много такива, което изцяло зависи от мен”, сподели голмайсторът на „армейците”.

 

Йорданов коментира и коя е основната цел пред отбора през пролетта: „Искаме да продължим с добрите игри във В група, но разбира се с достигането до полуфиналите за Купата на България, нашата цел е да я спечелим”, допълни още той.