Каква е цялата истина за лошото момче Марио? Тайни от миналото му излизат наяве в следващите епизоди на сериала

Две семейства ще бъдат разбити в епизодите на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Последствията са болезнени и фатални за една част от приятелите, но ще сложат ново начало в живота на други. Едно е сигурно - разривът ще бележи завинаги отношенията в квартирата. 

 

И докато някои от героите събират разбитите парчета, други ще се сблъскат със сенки от миналото. Шокиращи истини излизат наяве от миналото на Марио, който е принуден да разкрие болезнени спомени от своето детство. Една среща ще разклати лошото момче из основи, но дали ще му даде воля за промяна?

 

Разтърсващи срещи и откровени разговори очакват също Симона и Дани, които ще търсят път към родителите си въпреки грешките от миналото. Ще успеят ли да го намерят или старите рани никога няма да зараснат?

 

Лъчът надежда в следващите епизоди на сериала е за Дани, който слага основите на ново мъжко приятелство. Чаровният фотограф започва също и нова работа на съвсем различно поприще. Дали пътят, по който поема, е неговият и какво ще му донесе промяната?

 

Гледайте "София – Ден и Нощ" от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.