Любовта ще изиграе лоша шега на онези, които непременно искат да я спечелят, а признание ще промени съдбата на част от приятелите

Неочаквано разкритие ще промени отношенията между част от героите завинаги, а фотографът Дани ще направи изненадващо признание в квартирата на Галя. Нови разкрития ще променят драматично съдбите на други приятели. Марио ще направи болезнено разкритие, което ще го нарани повече отколкото е предполагал. Съдбовен избор предстои пред Стела. От решението ѝ ще зависи щастието на любимите ѝ хора. Ще премине ли през личностна промяна тя?

 

Вихър от любовни емоции ще завърти Боби, Митко и Коко в предстоящите епизоди. Боби попада в кръговрат от любовни недоразумения, а Коко изпада в поредица от трагикомични разкрития. За Митко любовта ще бъде животозастрашаваща. Всеки от тях ще получи урок от съдбата и ще трябва да направи изводите си.

 

А домашният любимец на приятелите – симпатичното им порче Пор Фавор, ще се превърне в истинска звезда.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.