Вижте какво сподели известният поп изпълнител пред "На кафе"

"На бекстейджа няма надъхани и подминаващи се хора. Често обменяме идеи в подготовката зa образите", сподели пред "На Кафе" изпълнителят Орлин Павлов.

 
"Никога не гледам изпълненията си след шоуто", разкри той пред Гала, добавяйки, че предпочита да запази емоцията от сцената.

 

"Елтън Джон ми легна на сърце. Въпреки това най-интересни са провокативните образи, които нямат нищо общо с теб и те предизвикват да направиш нещо тотално различно", разказа Орлин за разнообразните aплоа в "Като две капки вода". В няколко специални минути колегите от шоуто за преобразявания поздравиха певеца и описаха неговите роли през своите очи.

 

"Орлин е един от най-добрите професионалисти в музикалния бизнес в България. Ние с него основно отнесохме женските образи, но това е шанс с бутона на късмета", пошегува се Геро пред камерата на предаването. В емоционалния разговор певецът откровено заяви, че в шоуто няма "надъхани хора, които се подминават по коридорите" и дори често обсъждат заедно подготовката за новите образи. 

 
Сред изненадите за Орлин Павлов беше появата на неговия приятел и колега от снимачната площадка - Ники Илиев, който припомни култови моменти от съвместните им проекти. 

 

Вижте една от изявите на певеца в шоуто "Като две капки вода"