Близки до певицата отрекоха да има разрив в звездната двойка

 

Певицата Никол Шерцингер е зарязала първата ракета на България Григор Димитров, пише „The Sun”, цитиран от Gong.bg. Според английския таблоид 37-годишната Никол е поискала от Гришо да създаде семейство и да има деца, което е предизвикало разрива помежду им. 

 

Още по темата

Часове след излизането на публикацията в "The Sun", близки до красивата певица отрекоха тя да се е разделила с българина. Според неназованите източници на "Daily Mail" звездното дуо били щастливи, въпреки че не успявали да прекарват достатъчно време заедно.

 

Гришо и Никол се срещат от ноември миналата година, но сега двамата вече са осъзнали, че се намират на различни етапи от живота си и са решили да приключат връзката си. 

 

"Никол се намира в различна фаза от Григор. Тя наистина го харесва, но иска да се установи - нещо, за което той не е готов. Същата бе ситуацията и с Люис (Хамилтън) и затова тяхната връзка се разпадна. Тя е наясно, че няма да стане по-млада, а вече иска деца", твърди източник на The Sun. 

 

Романсът между Шерцингер и Гришо стана публичен през януари, когато бяха издебнати от папараците в Австралия. Никол присъства и на няколко мача на Григор, като бурно го аплодираше от трибуните.

 

По подобен начин тя подкрепяше и предишната си изгора - пилотът от "Формула 1" Люис Хамилтън, с когото се през януари 2015 г. след седемгодишна връзка.

 

Припомнете си какво коментира Григор Димитров за отношенията си с Никол в края на миналата година за предаването "Комбина":