Филмът на „Лента” тръгва по кината от 6 май

Броени дни след световната си премиера, атрактивното заглавие от "Лента" - "Денят на мама", прави своя кино дебют у нас на 6 май. Разтърсващата комедия от режисьора на „Хубава жена” и „Денят на влюбените” Гари Маршъл събира цяло съзвездие от холивудски знаменитости, сред които са Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън и още много любими имена. 

 

В центъра на забавната и очарователна романтична комедия е първата любов на всеки от нас, а смехът и невъзможните обрати са гаранция за доброто настроение.

 

Главните героини са обединени от образа на майката. Майки за пръв път, самотни майки, мащехи, гей майки, отчуждени майки, отдавна загубени майки са героите в това емоционално посвещение към връзката, която никога не може да бъде разрушена. 

 

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. През април двете топ филмови предложения на „Лента” - „Престъпник” и „Война на дронове” осигуриха високо напрежение и първокласен екшън за кино феновете, а една от най-касовите романтични комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, донесе поредица от неочаквани комични ситуации и много настроение. 


В следващите месеци зрителите ще могат да се насладят на нови хитови заглавия и дългоочакваните продължения на още от най-успешните холивудски продукции, сред които са втора част на хитовия трилър от режисьора Луис Летериер „Зрителна измама” и продължението на култовия екшън „Механик”. 


Информация за заглавията, разпространявани от „Лента“, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg