Тя и Амал Клуни бяха обявени за най-елегантни

Съпругата на Джордж Клуни – Амал, както и актрисата Джулия Робъртс бяха обявени за най-елегантните звезди на червения килим в Кан след вчерашното им бляскаво появяване на премиерата на филма „Money Monster“, пише БГНЕС.

 

Амал се появи с дълга кремава рокля на „Версаче“ и макар и да имаше проблеми с нея, съпругът ѝ Джордж Клуни успя да ѝ помогне навреме. Въпреки че се спъна, Амал изглеждаше елегантно и спечели одобрението на модните критици.

 

Джулия Робъртс от своя страна заложи на класическото черно с дълга рокля с воал. „Хубавата жена“ изглежда също имаше трудности със своето появяване, тъй като предпочете да изкачи известните стълби пред „Palais des Festivals“ боса.

 

Тазгодишният фестивал в Кан е първи както за Джулия Робъртс, която е ветеран на големия екран, така и за Амал, която досега не е придружавала съпруга си на червения килим във френския град.

 

Филмът „Money Monster“, в който участват Робъртс и Клуни, също успя да спечели одобрението на публиката, получавайки четириминутни нестихващи овации след прожектирането си.