Вижте кадрите, които получихме от наш зрител!

Наш зрител ни изпрати кадри, озаглавени "Купон в камион". Във видеото ясно се вижда как на маса, разположена в каросерията на камион няколко души ядат, пият и се веселят.  

 

Нашият зрител Божко Атанасов пък ни изпрати снимки, на които ясно се виждат  храстите и боклуците, които пречат на река Мечка да минава под моста до кв. "Любеново". 

Валентина Георгиева твърди, че по пътя между селата Хайредин и Михайлово има около 597 дупки. Снимки на пътния участък може да видите ТУК.

Кадри, озаглавени "Кратери на пътя" получихме и от  жк "Младост 1" в София. Цвета Цокова ни изпрати снимки на дупки на улица в квартала, както и кадър, показващ огромна купчина пясък, преграждаща част от друга отсечка. 

Теодора Миланова и Любомир Йорданов  ни изпратиха снимки на намереното от тях ранено мъжко еленче. Двамата промили раните на животното, завели го на ветеринар и в момента, в който се уверили, че то е добре, го пуснали отново на свобода. 

В рубриката "Моята новина" много наши зрители ни изпратиха кадри от вчерашните порои. Вижте ТУК - видеото от Троян, ТУК - кадри от Горна Оряховица,  ТУК - видео от село Самоводене, а ТУК - видео от градушката в Габрово, а снимки от разградското село Островче вижте ТУК

Имаме и много снимки от последствията от обилните валежи в Русе. Тях вижте ТУК, ТУК, ТУК и ТУК. Получихме дори кадри, озаглавени "Защо вали дъжд в локомотива?".

Редактор: