17 звезди влизат в къщата тази неделя

Хиляди фенове в очакване на старта на VIP Brother. Само след няколко дни най- популярното реалити шоу у нас ще отпразнува своя 10-годишен юбилей. За първи път в историята на предаването публиката ще ръководи събитията в къщата на Големия брат.

Най-важният въпрос, който вълнува зрителите, е кои 17 звезди ще влязат в новия сезон на VIP Brother.

„Ще имаме хора с отношения по между им - бивши отношения, настоящи отношения”, разказа водещият на шоуто Ники Кънчев

„Хора, които са останали доброволно далеч от обективите, а са прекрасно познати. И ще има как те изглеждат сега”, допълни продуцентът Нико Тупарев.

За първи път всички участници влизат в дома на Големия брат в една и съща вечер. И отново за първи път зрителите ще определят събитията.

За 10 години къщата с най-много камери в България е била обитавана от общо 108 съквартиранти.

„Такова усещане няма как да се сравни”, сподели певецът Константин.

„Никой не е готов за това, което го очаква вътре”, казва Мария Гроздева.

„За мен моментите, в които се забавлявахме, бяха най-готините моменти”, сподели Къци Вапцаров.

Проучване сред феновете показа, че най-запомнящият се участник на всички времена е Евгени Минчев. Веднага след него се нареждат фолк изпълнителите Преслава и Азис. Наградата за вечни любимци на публиката обаче отива за дует “Ритон”, Кичка Бодурова и Фънки.

Вероятно и този сезон няма да мине без визита на световноизвестна VIP персона. В къщата вече видяхме звезди като Памела Андерсън и Парис Хилтън.

Във Facebook страницата на предаването феновете вече правят залози за бъдещите участници. Сред най-желаните съквартиранти са Гери-Никол, Криско и актьорите от "София – Ден и Нощ”.