Затруднено движение в центъра на София - къде и докога?

Кметът на София няма да подава оставка след правителството. Това обяви Йорданка Фандъкова в отговор на слуховете, че и тя искала да напуска поста. 

По темата

Тя поздрави новоизбраният президент ген. Румен Радев и му пожела да остане зад думите си за обединение на нацията. Също така му пожела и да зачита ролята на големите градове, сред които е и столицата.

Фандъкова поздрави и новоизбраният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева и заяви, че се надява да работи с нея добре. Тя припомни, че в момента тече ревизия в района на всички издадени разрешения за строителство и очаква след проверката новият кмет да вземе отношение и да предложи решения.

Кметът на София инспектира и ремонта на последния участък от бул. „Черни връх” – от ул. „Арарат” до Околовръстното шосе. Той е част от големия проект за разширение – бяха направени четири ленти на булеварда. Подмени се подземната инфраструктура, както и асфалтовата настилка.

Ако времето е лошо до края на годината, няма да бъде сложен последният слой асфалт. Той ще се постави през пролетта. Целта е ремонтът ще е качествен.