Заради срещата ще има промени в движението в столицата

България излиза срещу Холандия тази вечер на Националния стадион „Васил Левски”. Те играят за класиране за световното първенство догодина. 

Преди мача селекционерът Петър Хубчев обеща, че националите няма да разчитат на глуха защита и ще играят за победа. Той обаче няма да може да разчита на трима титуляри за срещата. Капитанът Светослав Дяков и Георги Миланов са с травми, а извън игра – вероятно за няколко месеца – остава и контузеният вратар Владислав Стоянов.

По всяка вероятност с капитанската лента тази вечер националите ще бъдат водени от Ивелин Попов.

След четири мача, първи в нашата група е отборът на Франция - с 10 точки, следван от Холандия и Швеция със 7 точки, България - 6, Беларус – 2 и Люксембург с една точка.

Заради срещата ще има промени в движението в столицата. Забранява се престоя и паркирането на пътни превозни средства от 8:00часа сутринта при алеите около националния стадион. Забраната важи до полунощ на моста пред стадиона, на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“.

В България са около 900 холандци, довечера те тръгват в 19.30 на шествие – техния отличителен Оранжев марш в подкрепа на отбора. Походът им е от ирландски пъб на улица "Кърниградска", по "Витоша", "Алабин" и "Гурко", за да стигнат до националния стадион "Васил Левски", където мачът започва в 21:45 часа. 

Довечера нашият отбор ще излезе без трима състезатели от основните играчи. Заради контузии няма да играят Георги Миланов, Светослав Дяков и Владислав Стоянов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.