Кобрата се готви за мач срещу Кевин Джонсън, който ще е следващия петък

Кубрат Пулев се подготвя в Германия за поредния си мач, който е следващия петък, 28 април, срещу Кевин Джонсън в „Арена Армеец“. Репортерът на NOVA Богомил Грозев се срещна с Кобрата в Берлин, за да види как тече подготовката му и да научим интересни неща. 

По темата

„В спарингова седмица съм и смятам, че съм подготвен. Джонсън е опитен боксьор, който винаги може да поднесе изненада и не се знае. Затова съм подготвен за 12 рунда. Нигериецът не беше подготвен, но не беше никак удобен", заяви Пулев. 

КУБРАТ ПУЛЕВ ТРИУМФИРА НАД САМЮЕЛ ПИТЪР - ГАЛЕРИЯ

„Очаквам пълна зала в София. Очаквам да стане грандиозно шоу. Надявам се да победя безапелационно. Не мога да се съобразя с интереса на публиката колко рунда да бъде, защото си е опасно. Но противникът е сериозен“, сподели Кобрата.

Той коментира и живота си в Берлин. 

„В никакъв случай не съм берлинчанин. Изкарвам тук подготовката си за мачовете, поне по два-три месеца. Треньорът ми е тук, всичко е тук. Тук мога да се почувствам по-уединен. В Германия е по-уредено и по-дисциплинирано. Случват се и тук скандали, по-умерени. И тук се сбиват и се стрелят. Просто тук не им дават такава гласност. Новините тук се занимават с по-друг тип информация“, заяви Кобрата.

КОБРАТА - ПРЕТЕНДЕНТ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА- ГАЛЕРИЯ

„За мен атентатите са продиктувани от световната политика. Те не са просто ей така. Това са много добре обучени хора, които са доста над терористи. Когато не съм в България, по-малко гледам българска телевизия, някои неща ми бягат. Берлин е хубав град, тук има ред, закони и наказуемост, законите се спазват. Виждате тук българското знаме колко е мъничко, сложили са мой плакат до българското посолство. Има хотел „Кубрат“, но хотелът не е мой, той е на българското посолство. Кръстили са го на „Хан Кубрат“, наемателят се казва също Кубрат, той го държеше 20-30 години. Сградата е на посолството, но не функционира хотелът. България губи по 35 000 евро. Нарочно го спряха, защото някой има апетити към него. Ако аз го стопанисвах, нямаше да е така. Предложих на посланика. Мрънкаха...“, заяви Пулев.

Повече гледайте във видеото

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април, петък, от 18.00 ч. на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAY.

Билетите за боксовия мач в зала "Арена Армеец" в София се продават в интернет в Еventim.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.