Двамата се запознават, когато той е едва 15 годишен, а тя - на 39

По темата

Историята на Франция изобилства от пикантни истории за любовния живот на политиците. Традицията продължава и днес. Сватби, раздели, съпруги и множество интимни приятелки, се преплитат умело с политическия живот на Франция.

КАКВО КРИЕ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ НА СИЛНИТЕ МЪЖЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ – ГАЛЕРИЯ 

Сега обществото е вперило поглед в една доста нетрадиционна двойка – кандидат-президентът Емануел Макрон и съпругата му Бриджит Троньо, която е 24 години по-възрастна и някога е била учителката му по френски.

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА ВИЖТЕ ТУК

Двамата се запознават, когато той е едва 15-годишен, а тя - на 39. В интернет се появи видео от 17 май 1993 година, когато Макрон участва в училищно представление на театралния кръжок, ръководен от Бриджит – тогава съпруга на банкер и майка на три деца. По време на участието си Макрон дори получава целувка от учителката си. И може би точно в този момент разцъфва любовта между двамата.

Emmanuel Macron sur scène à 14 ans by france3

Две години по-късно Макрон казва на учителката си, че все някой ден тя ще е негова съпруга. Малко след това тя поддава на ухажването му. Разделя се със съпруга си и се премества при него.

През 2007 година двамата сключват брак. И изглежда той е щастлив. 

 

Редактор: Ина Григорова