Кубрат Пулев тренира усилено два дни преди мача

48 часа преди големият боксов мач – Кубрат Пулев и Кевин Джонсън излязоха на ринга. Двамата боксьори, които ще се изправят един срещу друг този петък в зала „Арена Армеец”, направиха открита тренировка пред медии и фенове в столичен мол

Снимки от откритата тренировка на Кубрат Пулев и Кевин Джонсън може да видите ТУК

По темата

Кобрата заяви пред NOVA, че е в отлична форма и излиза за победа. Американецът Джонсън обаче също се определя за фаворит. 

„Подготвих се добре и оттам нататък Бог напред и аз след него. Кевин Джонсън е дошъл за победа, мотивиран е. Няма да му я дам толкова леко”, каза Пулев.

Задачата на Пулев е малко по-отговорна, защото той ще защитава Интерконтиненталната си титла, която спечели на предишният си мач именно в София. 

За боксовата гала вечер този петък ще има няколко срещи, включително и на Тервел Пулев. Кулминацията обаче ще е мачът между Кобрата и Джонсън. 

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април, петък, от 18.00 ч. на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAYБилетите за боксовия мач в зала "Арена Армеец" в София се продават в интернет в Еventim.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.