След боксов ринг, тази вечер залата се превърна в дискотека

След боксов ринг, тази вечер „Арена Армеец” се превърна в дискотека.Три от най-големите дискодиви напълниха залата с фенове. Хиляди отидоха да слушат иконите на евродиското от 80-те и 90-те години на миналия век Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Зала "Арена Армеец" едва побра феновете на трите певици, превърнали се в емблема за своето време. Иконите на евродиското пяха от сърце. Трите излязоха на сцената една след друга и пяха по 1 час. И направиха страхотен концерт.

Последна на сцената излезе Си Си Кеч, която се разплака от топлото посрещане на публиката. "София, докоснахте сърцето ми толкова силно! Развълнувахте ме до степен, в която не мога да говоря!", каза Си Си Кеч след виковете и аплодисментите на феновете в "Арена Армеец". Големият ѝ пробив е през 1985 г., когато излиза дебютният ѝ сингъл I Can Lose My Heart Tonight. Следва луд успех, 5 албума и 12 хита в топ 20.CC Catch или Каролина Катерина Мюлер започва да пее още от дете. Незабравими остават още Cause You Are Young, Strangers By Night, Heartbreak Hotel и много други.Открива я Дитер Болен от Modern Talking и съвместната им работа я изстрелва до върха.

Sandra Аnn Lauer или просто Sandra е една от най-големите световни диско звезди през 80-те и началото на 90-те.След момент на кратка пауза CC Catch възобновява кариерата си и от края на 90-те не е спирала с участията си по целия свят.

В пика на своята слава Sandra оставя далеч зад себе си в музикалните класации даже звезди от ранга на Madonna.През този период всички знаят наизуст хитовете ѝ (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Secret Land, Hiroshima и Don't Be Aggressive.

Дискографията ѝ включва 16 албума, а малцина знаят, че тя е и един от гласовете в албумите на Енигма, проект на понастоящем бившия и съпруг Майкъл Крету, продуцирал още Boney M, Milli Vanilli и Майк Олдфийлд.

Освен диско дива, британката е и актриса, еротичен модел, и дори талантлив автор на песни за други изпълнители.Samantha Fox също е родена, за да се представя пред публика и да бъде известна и желана.

През 1986 г. музикалната ѝ кариера се изтрелва в орбитата с хита Touch Me (I Want Your Body), който става номер 1 в 17 държави, а тя се превръща в секссимвол за едно цяло поколение. През 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите Brit.

Тя е и първата британска певица с три хита в американския топ 20.Днес в кариерата ѝ блестят 8 албума и десетки хитове, които я правят една от най-големите звезди от края на 80-те.

 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.