Половинката на футболиста взима уроци по салса

Учителят по танци на половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, разкри голямата тайна за пола на бебето, което двамата очакват.

Джорджина публикува на страницата си в Instagram клип от един от последните уроци си по салса, пише gong.bg. В коментар под видеото преподавателят разкрива, че отрочето ще бъде момиче.

СНИМКИ НА КРИСТИАНО И ДЖОРДЖИНА ВИЖТЕ ТУК

"За мен бе истинска наслада да ти давам уроци по салса. Нека момиченцето, което очакваш, стане балерина", написа учителят.

Звездата на „Реал Мадрид” вече има три деца от две сурогатни майки. През юни той стана баща на близнаци - момче и момиче. Първородният му син Кристиано-джуниър се появи на бял свят през юли 2010 г.

СНИМКИ НА БЛИЗНАЦИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Чаровната половинка на Роналдо е наполовина испанка, наполовина аржентинка. Двамата се запознават миналата година в магазин в Мадрид, където тя работел като продавачка.

ГАДЖЕТО НА РОНАЛДО ПОЗИРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ БРЕМЕННА (СНИМКИ)

Според медиите в родината на легендарния нападател – Португалия, влюбените планират сватба. Те бяха снимани на футболен мач, където Джорджина се появи с голям диамантен пръстен на ръката си. Светските журналисти са категорични, че той е годежен.