Талантливата актриса се снима в Холивуд от 17-годишна

Звездата от филма "Работещо момиче" - актрисата Мелани Грифит навърши 61 години.

МЕЛАНИ ГРИФИТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ - ГАЛЕРИЯ

Мелани Грифит е родена на 9 август 1957 г.  в актьорско семейство. Дъщеря е на актрисата Типи Хедрен, известна с участието си във филма на Хичкок „Птиците“. 

Мелани Грифит разкри, че е болна от епилепсия

Едва 9-месечна, Мелани Грифит участва в реклама, а в киното започва да се снима от 17-годишна. 

Истинска слава печели през 80-те и 90-те години. Печели „Златен глобус“ за ролята си в „Работещо момиче“ през 1988 година. Участва в „Още един ден в рая“ и в „Луди в Алабама“. След тези роли, актрисата се снима основно в независими филми.

След края на 18-годишния си брак с Антонио Бандерас пред 2015-та година споделя цитат на американската писателка Дженифър Уайнър: "Разводът не е такава трагедия. Трагедия е да останеш в нещастен брак. Да учиш децата си на грешните неща за любовта. Никой не е умрял от развод." "Амин! Обичам децата си, обичам бившия си. Винаги и завинаги. Не е ваша работа", коментира тогава Мелани.

"Мисля, че една от причините за разпадането на брака ни е, че бях в застой. Никой друг не е виновен. Просто се отпуснах и няма да позволя да ми се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя това, което искам", казва Грифит.

Това бе четвърти развод за Грифит и втори за Бандерас. По това време той излиза с холандката Никол Кимпел, която работи в сферата на банковите инвестиции. Бандерас също заяви, че винаги ще обича Мелани.

Актрисата все още не е открила любовта. Мелани казва, че вече е по-сдържана с мъжете. 

Не е тайна, че актрисата прибягва до пластичната хирургия. "Не осъзнавах на какво съм се подложила, докато хората не започнаха да питат: "Боже, какво е направила?". Бях толкова наранена", коментира Мелани Грифит интервенциите си отпреди 20 години. 

Тя веднага отишла при друг пластичен хирург, който да премахне промените, направени от предишния. Сега се надява да изглежда далеч по-нормално.

Освен това Мелани има 50 шева на лицето и няколко пластични операции заради нападение на лъв, когато била малка. 

Три пъти влиза в рехабилитационни центрове заради злоупотреба с алкохол, кокаин и болкоуспокоителни. Бившата съпруга на Антонио Бандерас отрича зависимостите да са попречили на ангажимента ѝ към семейството.

Грифит има две дъщери и един син от тримата си различни съпрузи - Дон Джонсън, Стивън Бауер и Антонио Бандерас. Мелани казва, че се гордее, че е отгледала трите си деца - Александър Бауър (31), Дакота Джонсън (24), Стела Бандерас (20):

Дъщеря ѝ - 27-годишната Дакота Джонсън, следва стъпките на майка си и гради кариера в киното. Тя е звездата във филма "50 нюанса сиво".

ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ГАЛЕРИИ:

Магнетичната Изабел Аджани - най-красивото чудовище на киното (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Бриджит Бардо - от "грозното патенце" до секссимвол (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Звезди, които днес са неразпознаваеми

15 от най-сексапилните жени на 90-те (СНИМКИ – ПРЕДИ И СЕГА)

Миньончета за милиони: Секси, горещи и неустоими (ГАЛЕРИЯ)

25 звезди, които през годините се промениха до неузнаваемост

Как се промениха през годините актрисите от хитови романтични филми? (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, които на 40 и 50 изглеждат по-добре, отколкото на 20

29 звезди с отвратителен характер

КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЪБЛАЗНИТЕЛКИ НА ХОЛИВУД? 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.