Мая и Йехуда Девир са семейство не само в илюстрациите, но и в реалния живот

Мая и Йехуда Девир са най-известната в света уеб-комикс двойка. Семейство са не само в илюстрациите, но и в реалния живот. Имат над 3 милиона последователи в Instagram. Обикновено героите от комиксите оживяват. При тях е обратно - от реалността романтиката във връзката им се пренася в анимацията.

Най-известните американски войници превземат ефира на NOVA

“Всичко стана супер случайно. Търсехме си апартамент и помолихме приятели за помощ. Но не знаехме как точно да си направим хубаво селфи и решихме, че ще ни е много по-лесно, ако просто се нарисуваме. Така и направихме - смешен комикс за това как си търсим жилище и се пренасяме“, разказа Мая.

Те вълнуват милиони хора по света чрез комиксите за себе си, за досадния съвместен живот. Всичко започва на шега, а сега вече е работа. Но любовта им не е просто история от комикс.

Робърт де Ниро може да играе в нов филм за Жокера

“Почти от десетилетие сме заедно. Бяхме много добри приятели, но след година станахме гаджета, а преди две години се оженихме“, сподели още Мая.

Оттогава са неразделни, а откакто са семейство по остроумен и забавен начин Мая и Йехуда показват чрез карикатурите си моментите, през които минава всяка една двойка.

Коя е най-голямата фенка на кралското семейство?

Комиксът е тесен за мечтите им, затова двамата работят по анимирано тв шоу, в което главните заподозряни са отново те.

Повече за живота на комикс-двойката вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.