Футболистът със специално интервю пред NOVA

Димитър Бербатов не би се кандидатирал да управлява българския футбол, ако не е напълно готов за това. Футболистът даде интервю за NOVA. 

„Аз имам много амбиции, свързани с различни неща. Да ръководиш целия футбол наистина трябва да си много готов. Трябва да знаеш къде отиваш, как ще действаш, хората, с които ще работиш, защото не може да си сам. Трябва да имаш съмишленици. Трябва да сме на една и съща вълна. Да знаем какво искаме да постигнем. Един да не е на тази вълна и започват проблемите”, коментира Димитър Бербатов в специално интервю пред NOVA.

Димитър Бербатов представи автобиографичната си книга (ВИДЕО+СНИМКИ)

При напомнянето за думите му от преди време - „Когато на повечето от вас ви омръзне да ви лъжат и да ви манипулират, може да ме потърсите, за да оправи някой футбола”, Бербатов коментира:

„Аз много добре помня какво съм казал. Въпросът е дали аз ще бъда готов да дойде този момент да кажа: „ОК, хайде”. Защото може да има по-готов от мен. Това е нещо, което съм го казал едно време. Бил съм и наперен, и е било от самочувствието ми, което и в момента си е доста високо. Но тогава, изхождайки от младостта и от емоцията, разбира се, че съм го казал. Мислел съм го, продължавам да го мисля, защото имам своите амбиции и си мисля, че ще ми подхожда нещо подобно. Ако дойде този момент, като дойде, аз трябва да знам, че съм готов, защото не мога да ходя и да казвам: „Ходи свърши това, аз съм шефа тук и аз ще казвам какво се случва”. Трябва да си готов, няма как."

Информация: Gong.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.