Катриона Грей победи в 67-то издание на конкурса за красота

Представителката на Филипините Катриона Грей победи в 67-то издание на конкурса за красота „Мис Вселена“ 2018 г. Решението беше взето от журито на състезанието, което се проведе в изложбения център „Импакт Арена“ в Банкок. Короната на победителката беше връчена от южноафриканката Деми-Ли Нел-Питерс, която победи през 2017 г. в САЩ.Почетното второ място зае представителката на Венецуела Стефани Гутиерес.

ПЪРВАТА „МИС БЪЛГАРИЯ”: Една история от Градското казино в София (ВИДЕО)

Първо бяха представени всички претендентки за короната, след това от тях бяха избрани 20-те най-достойни. От тях избора беше сведен до три красавици от ЮАР, Венецуела и Филипините. По време на конкурса публиката видя видео от междинните етапи на конкурса. Последният се състоя от дефиле по бански и вечерни рокли. Накрая на всяка от претендентките беше зададен финален въпрос, който беше взет под внимание при окончателното решение.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

„Мис Вселена“ е един от най-престижните конкурси в света заедно с „Мис Свят“. Той се провежда от 1952 г. Тази година състезанието се състоя в Тайланд, който за трети път е домакин на красивия форум. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.