Неповторимата поп дива на България с коментар за новия си албум

"През 2018 г. ми се случиха прекрасни неща в личен и професионален план. Щастлив човек съм. Всичко за мен е свързано с усещането за щастие, достоен живот, благодарност, умение да мечтаеш. Това не ми е коствало нищо, а е дошло с възпитанието от семейството ми". Това каза в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините" поп дивата Мария Илиева.

Мария Илиева: Синът ми ме промени доста

Тя коментира издадения през 2018 г. албум "Всичко най-добро от Мария Илиева". На въпроса как се мотивира, певицата отговори:

"Състезанието със себе си. Не обичам да ми е спокойно в творческата изява. Колкото по-голям ставаш в това, което правиш, толкова са по-големи изискванията към теб. Това е отговорност към моята публика", каза Илиева.

Мария Илиева за благословията на майчинството и обичта към музиката

Хората виждат славата, снимките, перфектното изпълнение, но зад това стои дисциплина и отдаденост. Поп дивата ни призна какво не се вижда:

"Трудът, лишенията, липсата на достатъчно сън, жертвоготовността и умението да слагаш любовта към изкуството на преден план са факторите, които са скрити за публиката", добави Мария Илиева.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.