28-годишната звезда от „Игрите на глада“ бе видяна да носи пръстен

Носителката на „Оскар” Дженифър Лорънс се сгоди с приятеля си Кук Марони, каза неин представител пред американските медии.

28-годишната звезда от „Игрите на глада“ предизвика слуховe за годеж, след като бе видяна да носи пръстен, докато беше с Марони, 34-годишен дилър на изкуства, в Ню Йорк миналия уикенд, предаде БГНЕС.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is apparently confirmed by Jens rep: JEN IS ENGAGED to Cooke Maroney! (pictured above) 👍🏽

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

Все още не е обявена дата на сватбата. Съобщава се, че двойката се е срещнала за първи път, когато са били запознати миналата година от дългогодишната приятелка на Лорънс Лаура Симпсън, която я придружила за наградите на филма „Оскар“ през 2014 г., съобщават медиите в САЩ.

Лорънс, която участва в шпионския трилър Red sparrow, каза пред Entertainment Tonight преди излизането на филма, че планира да вземе почивка като актьор, за да се съсредоточи върху политическа активност. Тя каза, че този ход е насочен към увеличаване на "младите хора, ангажирани политически".

Лорънс, една от първите големи актриси, които обсъдиха разликата в заплащането на Холивуд през 2015 г., също обедини усилията си със звездите Камерън Диас и Адел по време на женския март 2018 г. в Лос Анджелис, на който бяха отправени призиви за правата на жените и равенството.

Марони е директор в галерията Гладстоун в Ню Йорк, съобщи USA Today.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.