Сексоложката има син

Наталия Кобилкина стана майка. Сексоложката е родила първото си дете в сряда в столична болница. Малкият Филип тежи 3,800 кг и е висок 53 см.

Кобилкина планирала естественото раждане, но бебето било обърнато седалищно и лекарите взели решение, че е по-добре да го извадят с Цезарово сечение малко преди термина. Тогава майката се консултирала с астролози и те й казали, че най-подходящите ден и час са 27 февруари в 16:50 ч., за да се превърне момченцето в лидер и артистична личност.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

След 2 седмици от запознанство моя мъж ми каза: обичам те. Замрях и реших, че той се обърка нещо или аз не чух правилно. Обаче той го повтори. Погледнах го учудено и попитах: как можеш да обичаш някой след 2 седмици? Това е невозможно! Той каза: така го чувствам. Почувствах си виновна и казах: но аз още не те обичам, готин си, хубаво ми с теб, но за любов ми е рано. Той каза: не ти го казвам за да ми кажеш същото. Всеки има право на своите чувства. Когато дойде момент и наистина го усетих и аз го казах. Дайте си право да изживеете любовта си и уважавайте вашето време. Три години и половина сме заедно и няма ден в който сме пропуснали да кажем, че се обичаме. И с години любовта става все по-силна и връзката все по-красива. Няма ден в който вътрешно не казвам на своите родители, че ги обичам (когато се чуваме казвам и на глас)). Няма ден в който не казвам на живота и Бог, че ги обичам. Всеки ден се събуждам от щастие, че следвам мисията си и обичам екипа си, клиентите си и психотерапия. Какво е живот за мен - поток на любовта във всичките му прояви. А вие често ли казвате вътрешно и на глас обичам те?

A post shared by Наталия Кобилкина (Official) (@nataliakobilkina) on

 

 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.