Мога да се обзаложа, че от ВОЛЯ ще има регистрация, заяви депутатът от ВМРО

 „Това, което гледаме, е една пиар акция”. Така депутатът от ВМРО доц. Милен Михов определи действията на партия ВОЛЯ от четвъртък.

„Не разбрах ВОЛЯ и г-н Марешки – напускат или не напускат?”, попита Михов и продължи: „От вчера имаме 2 големи новини, а преди малко чухме и трета. Първата новина е, че г-н Марешки може да поставя ултиматуми на ГЕРБ и да командва г-н Борисов. Втората новина е, че Марешки е най-популярният български политик. А третата е, че г-н Марешки не иска нищо за себе си”, коментира Михов.

Марешки: Не сме политически комарджии, за да залагаме всичко на една карта

„Аз мога да се обзаложа с вас на едно желание, че от ВОЛЯ ще има регистрация днес. Това, което гледаме е една пиар акция, а не политика”, заяви още Михов.

Що се отнася до обвиненията, отправени от Марешки към Патриотите за забравени предизборни обещания, Михов каза, че никой не се е отрекъл от тях.

„Коалиционното споразумение се изпълнява”, заяви Михов. Той каза, че модернизацията на армията е била сред обещанията на партия ВОЛЯ, а сега критикуват.

„Гледаме пиар акция и тя е успешна – ВОЛЯ са във всички новини, Марешки е център на вниманието”, заяви Михов. И коментира, че Обединените патриоти гарантират мнозинство в парламента.

Повече гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.