Това съобщи в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините" народният представител Александър Сиди

ВМРО има десетки сигнали срещу ректора на Великотърновския университет.  Това заяви в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините" народният представител от патриотичната партия Александър Сиди.

Според сигналите, ръководителят на образователната институция се  авторитарно и погазва академичната автономия. "Това не е атака на ВМРО. Това е атака по-скоро на академичната общност и на хората от този университет. Те се свързаха с нас с десетки сигнали", коментира той като не уточни каква информация се съдържа в тях.

ИГРИ НА КВОРУМ: Как евроизборите се отразяват на вътрешната политика?

Сиди  е категоричен, че ВМРО сами ще успеят да вкарат отново Ангел Джамбазки в европарламента. "Аз и моите колеги не веднъж сме заявявали, че нашият път е напред с Ангел Джамбазки. И това, което излезе като изследване показва, че сме на верния път. Разбира се, щеше да бъде по-добрия вариант да сме обединени всички партии в патриотичното пространство. Щом не може по-добре да обединим всички патриотично мислещи хора зад кандидатурата на Ангел Джамбазки”, коментира той.

Депутат от ОП: Не сме допуснали изграждането на гетото във Войводиново

Депутатът не вижда причина за оставка на Борисов и на кабинета. А това, което се случва с ГЕРБ и БСП следствие скандалите, не ги вълнувало. 

Целия разговор гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.