Той дойде в полицейския участък с патерици

Нападателят на "Пари Сен Жермен" Неймар посети полицейския участък в Сао Пауло, за да отговори на въпроси, свързани с обвиненията към него в изнасилване. Бразилецът отрече обвиненията, че е изнасилил жена, с която се запознал в Инстаграм, и настоя, че жертва на опит за изнудване.

Разпитаха обвинителката на Неймар, тя припадна (ВИДЕО)

Бившият футболист на "Барселона" пристигна в полицейския участък с черен костюм и на патерици, след като получи травма на десния глезен по време на приятелска среща с Катар.

Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, независимо от стеклата се тълпа пред участъка, която подкрепяше окуражително един от най-известните национали на Бразилия. Той отхвърли категорично обвиненията, отправени към него и пристигна в участъка, придружен от своите адвокати.

СКАНДАЛНИ КАДРИ: Неймар и бразилска красавица се сбиват в хотелска стая

По-рано в неделя, Неймар публикува 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отрече обвиненията и настоя, че става въпрос за „постановка“. Жената, която го обвини в изнасилване в парижки хотел миналия месец, вече даде показания в полицията. Освен обвиненията в изнасилване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в социалните мрежи без нейното съгласие. /БГНЕС 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.