75-годишният Дани Трехо разказа за случката пред местна телевизия

Холивудският актьор Дани Трехо стана герой и в реалния живот. Той помогнал за спасяването на бебе, затиснато в преобърната кола.

Трехо почти винаги играе злодей, но извън снимачната площадка влязъл в ролята на спасител. Актьорът видял катастрофа в Лос Анджелис, при която една от колите се обърнала по покрив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I helped rescue a baby after driver ran red light, causing 2-car crash in Sylmar . . . #dannytrejo #sylmar #ktla #abc7

A post shared by Danny Trejo (@officialdannytrejo) on

Актьорът пропълзял в смачканата кола, за да откопчае детското столче, в което бебето висяло с главата надолу. Младо момиче, което също видяло катастрофата, се притекло на помощ и двамата успели да извадят бебето. Пожарната служба в Лос Анджелис каза, че трима души са откарани в болница след катастрофата, но нито един не е с опасност за живота.

"Протягах се максимално, но не можех да достигна бутона. Накрая това момиче успя да го натисне и отключи механизма. Издърпах момченцето и го взех в мен, а момичето отиде да види как е баба му. Жената беше затисната и аз се опитвах да разсея детето, да го успокоя. Казах му: "Ще използваме нашите свръхестествени сили! И то се въодушеви. Накрая дойде майка му. От нея получих прегръдка", каза актьорът Дани Трехо.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.