Момчетата на Силвано Пранди пребориха своя кошмар от тазгодишното издание на Лигата на нациите

Националният отбор на България по волейбол победи с 3:1 Португалия след тежка битка в третия си мач от Европейското първенство. В Монпелие момчетата на Силвано Пранди пребориха своя кошмар от тазгодишното издание на Лигата на нациите, пише gong.bg.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Първият гейм завърши 25:23 за България. Вторият гейм беше за Португалия - 28:30. България взе третия гейм с 25:23 и четвъртия гейм с 25:22. 

Великолепен мач направи Цветан Соколов, който отбеляза 33 точки в полето на противника и беше най-добрият не само в нашия отбор, но и като цяло в мача. Тодор Скримов добави 13 точки за успеха. Алешандре Ферейра с 22 точки беше най-резултатен за иберийците. 

"Говори с Ива": Един от най-успешните ни волейболисти - Владо Николов

„Трикольорите” вече записаха два успеха от старта на шампионата на Стария континент срещу Гърция и Румъния.Отборът на България търсеше победа, която да осигури класиране на отбора за следващия етап – 1/8-финалите.

България продължава с победите на Евроволей 2019 (ВИДЕО+СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Мартин Атанасов, Тодор Скримов, Виктор Йосифов, Светослав Гоцев - Теодор Салпаров-либеро

Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ

ПОРТУГАЛИЯ: Мигел Тавареш , Марко Ферейра, Лоуренсо Мартинс, Алешандре Ферейра, Нуно Тейшейра, Филип Цветичанин - Жануарио Алвар-либеро

Старши треньор: УГО СИЛВА.

Летящ старт на България на Евроволей 2019 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.