Темата коментират футболният мениджър Евгени Найденов и журналистът Мартин Илиев

„Един магьосник се оттегля. Бербатов направи уникална кариера. След като обяви финалното си решение, държавите, в които е бил играч отдадоха почит на забележителните му постижения. Това показва, че е оставил голяма следа след себе си. Истински щастливци сме, че бяхме в епоха, в която станахме свидетели на изявите на Димитър Бербатов”. Така футболният мениджър Евгени Найденов коментира решението на Бербатов да сложи край на футболната си кариера. 

Димитър Бербатов за емоциите на стадиона и извън него (ВИДЕО)

В студиото на „Плюс-минус. Коментарът след новините” Евгени Найденов и журналистът Мартин Илиев коментираха възможна ли е появата нов български талант като Бербатов и състоянито на българския футбол.  

„Ако погледнем таблицата с класирането на България в квалификациите за Европейското първенство, равнището ни е ясно. Трябва да сме по-скромни и да го признаем”, посочи журналистът Мартин Илиев. 

Димитър Бербатов прекратява футболната си кариера

„Базата, на която стъпваме не е стабилна. Няма как да се развие един футболист, когато треньорите знаят, че могат да получат облага от родителите и не винаги най-добрият играе”, допълни Найденов. 

Повече по темата и интервю с футболиста в „Плюс-минус” гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.