Отговор дава проучването „Насоки към идеалния партньор”

Кои са най-важните физически черти и особености на характера, които търсят жените у мъжете? Отговор на този въпрос дават учени от университета на Гьотинген, които са анкетирали дами от 180 държави, съобщават „Дейли мейл” и БТА.

Проучването „Насоки към идеалния партньор” показа, че жените по света търсят различни качества у мъжете. Италианките се интересуват най-много от предишните им сексуални подвизи. Американките искат да знаят каква религия изповядват, японките - колко печелят, бразилките - какви са политическите им възгледи.

За повечето европейки финансовата сигурност не е толкова важна. Най-малко от нея се интересуват французойките. Европейките не държат и на образованието. То е важно най-много за колумбийките, мексиканките и бразилките.

Мъжката черта, която вълнува жените навсякъде по света, е любезността. Що се отнася до външния вид, това е височината – 90% от анкетираните се интересуват от нея. Следват приятната усмивка и очите. Повечето жени обаче не се вълнуват толкова много от тялото. От размера на пениса се интересуват само тези с по-богат сексуален опит. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.