Двамата заснеха тайна серия от британското шоу The Great British Bake Off

Принц Уилям и херцогиня Кейт тайно заснеха серия от британското шоу The Great British Bake Off, което преди време имаше и български вариант - "Bake Off: Най-сладкото състезание". Предаването ще бъде излъчено на 16 декември, понеделник, в 20:30 часа местно време, пише Дарик нюз.

Кейт и кралицата на един балкон за Деня за възпоменание, Меган - на друг (СНИМКИ)

"Каним ви да се присъедините към херцога и херцогинята на Кеймбридж и Мери Бери, които организират празничен пир, за да благодарят на онези, които прекарват своята Коледа в помощ на другите“, написаха в официалната страница на двореца Кенсигтън. 

Херцогиня Кейт сияе в черна дантелена рокля, спираща дъха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мери Бери е съдия в кулинарното предаване. Тя има богата биография, свързана с кулинарията. Автор е на над 75 готварски книги. В специалната серия обаче готвенето ще бъде малко. Акцентът пада върху херцогиня Кейт и примерът, който дава с отглеждането на следващото поколение, което да расте здраво и щастливо.

Принц Хари: С брат ми вървим по различни пътища, имаме добри и лоши дни в отношенията си

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж организират коледно парти, с което да изкажат благодарност и да засвидетелстват признание на доброволците от благотворителни организации, които ще работят неуморно по Коледа. 

The Great British Bake Off представлява състезание по печене. Любители хлебари се състезават един срещу друг в няколко кръга, опитвайки се да впечатлят съдиите с уменията си.

Меган и Хари ще се оттеглят от светските си задължения в края на годината

 Кейт и Уилям играха крикет и посетиха джамия в Пакистан (СНИМКИ)​

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.