Вижте какво разказа певецът в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо

Тази седмица в „Неделята на NOVA" Мариян Станков - Мон Дьо ни среща с певеца Азис. Дни след смъртта на един от най-скъпите му хора – неговата баба, той реши да проговори.

„Трябва да си изключително фин, деликатен и много търпелив, за да можеш да сложиш етикет и заглавие на Азис. Не всеки има право да говори за него. Много е тъжно, когато сам трябва да сложиш своята цена. Аз предпочитам да се наричам Безценен“. Това каза Азис в откровено интервю за „Неделята на NOVA“.

Веселин Маринов: Всичко, което правя, е от душа и сърце

На въпрос на Мон Дьо дали може да се каже, че Азис е Майкъл Джексън на чалгата, певецът отговаря: „Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже“.

„На въпроса „Кой съм аз?" си отговарям ежедневно. Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-тъжната, пълна с информация, а аз всъщност съм един празен, сив човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета. Ти на това как му казваш?“, каза още той.

Йорданка Христова: Аз съм влюбена в живота

„От дете ми казваха, че съм доста „флексибъл“. Можех да лъжа, можех да мамя. Можех да се смея, можех да плача. Не съм бил никога наивен, напротив – винаги съм бил прекалено смел“, споделя певецът.

„Фактът, че най-гледаното видео на „Хабиби“, в което съм облечен за 2,50 лв. има 93 милиона гледания, означава, че хората са започнали да ме слушат“, категоричен е той.

Азис споделя, че не смята, че е грешка, това, че е станал звезда. И допълва: „Грешката е, че съм се родил на неправлиното място“.

Той е категоричен, че чалгаризацията на обществото не е дошла от нас. „Тя датира още от 50-те и 60-те години с появата на Мерлин Монро. Това е първата чалга фигура в историята на света. Платинено руса, ярко червено червило, рокля с диаманти, стремеж към лъскавото, спането с президенти. Не ти ли напомня това на днешните момичета?“, коментира певецът.

„Смятам, че стремежът към скъпото и луксозното е чалга“, казва той.

Цялото интервю с Азис гледайте във видеото.